Angebot!

BAG END ON THE HILL / Beutelsend Environment – Limited Edition Lord of the Rings 20th Anniversary by Weta ca 58 cm

UVP: 1.199,00 

Lieferzeit: ACHTUNG Pre-Order nach Wareneingang ca. 2-4 Tage

Geplantes Release
Artikelnummer: 861003903 Kategorien: , ,

Beschreibung

In einer Höhle in der Erde, da lebte ein Hobbit. Nicht in einem schmutzigen, nassen Loch, in das die Enden von irgendwelchen Würmern herabbaumelten und das nach Schlamm und Moder roch. Auch nicht etwa in einer trockenen Kieshöhle, die so kahl war, dass man sich nicht einmal niedersetzen oder gemütlich frühstücken konnte.
Es war eine Hobbithöhle, und das bedeutet Behaglichkeit.

Diese Höhle hatte eine kreisrunde Tür wie ein Bullauge. Sie war grün gestrichen und in der Mitte
saß ein glänzend gelber Messingknopf. Die Tür führte zu einer röhrenförmig langen Halle, zu einer Art Tunnel, einem Tunnel mit getäfelten Wänden. Der Boden war mit Fliesen und Teppichen ausgelegt, es gab Stühle da von feinster Politur und an den Wänden Haken in Massen für Hüte und Mäntel, denn der Hobbit hatte Besucher sehr gern.

 

 

Overlooking the village from the hill at the end of Bagshot Row is Bag End, the stately underground abode of the eccentric Hobbit Bilbo Baggins. Bilbo widely acknowledged about town as having ‘cracked’ some years ago, and his cousin and ward Frodo Baggins, whom he shares his home with, is certainly in the process of cracking. The Bagginses, it is said, consort with Wizards, Dwarves, and other folk with dangerous ideas. Bag End is a museum, its rooms stuffed with treasures, trinkets and oddities accumulated over the years by Bilbo either on his adventures or as gifts from his peculiar company.

But extraordinary as its occupants and contents might be, the abiding atmosphere of Bag End is one of lazy comfort, from the pretty but slightly overgrown gardens that hug its eaves to the welcoming clutter inside it labyrinthine chambers. Sprawling around the Hill beneath the shade of an old oak tree whose roots twist through its halls, the grand smial reflects the gentle good humour of its hosts and the universal Hobbit love of simple pleasures. There have been Bagginses living under the hill for as long as anyone can remember, and there always will be.

FEATURES:

  • Limited Edition;
  • Depicts the iconic home of Bilbo and Frodo Baggins;
  • Made in celebration of the 20th anniversary of The Fellowship of the Ring;
  • Hand sculpted environment by Gong Zhaohui with model-making by Leonard Ellis and David Tremont. Additional digital elements by Bawal Saggi;
  • Illuminated windows bring the environment to life;
  • Magnetic key opens the front door to allow a peek inside the front hall of Bag End;
  • Includes the never before seen backdoor and room designed but not built for the movies;
  • Built to scale with the Hobbit Hole range.

Dimensions: 22.83″ x 12.2″ x 12.2″ (W x H x D) 58 cm x 31 cm x 31 cm

Please note: This product was designed and prototyped at Weta Workshop. Images are of a pre-production prototype. Each piece is painted by hand and some variations will occur.

Limited Edition – Orders for this piece will open for a strictly limited time, from December 9 to December 22 (PST). The final edition size will be determined by the total number of orders made during this period. No more, no less.

 

FRAGT NACH UNSEREM PAYMENT PLAN!

 

 


Das könnte dir auch gefallen …



Exklusive Produkte

de_DEGerman